Većina nacionalnih prvenstava diljem Europe je pod blokadom, a neki klubovi su zabranili sve aktivnosti. Ali ne i Bjelorusi. Njihovo prvenstvo je tek počelo i jedino je u Europi gdje se nogomet igra bez prekida. I to im je sada prilika privući brojne nogometaše iz Europe.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Željan nogometa je i bivši stoper Inter Zaprešića i Cibalije Jakov Filipović (28) koji je potpisao za BATE Borisov. Vrijednost na Transfermarktu mu je 700.000 eura, a u Bjelorusiju je došao kao slobodan igrač. Inače, BATE ima 14 naslova u prvenstvu u posljednjih 14 godina, osvajanje prvenstva im je kao doručak, a to znači da će se hrvatski stoper itekako naosvajati trofeja u Bjelorusiji…

Riječ je o stoperu koji je upisao tri nastupa za ‘vatrene’ i to 2017. godine na turneji u Kini pod vodstvom Ante Čačića. U siječnju smo igrali protiv Kine i Čilea, a u svibnju protiv Meksika.

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

To mu je bilo i zlatno razdoblje karijere. Briljirao je u Interu, a to mu je donijelo transfer u Lokeren na ljeto 2017. godine. 

Tamo se baš nije naigrao, a sada je dobio novu priliku. Igrati u vrijeme kada gotovo nitko u Europi ne igra. A obzirom na to da se u većini liga neće igrati barem do kraja travnja, Bjelorusija bi mogla postati poželjna destinacija za brojne nogometaše. I u toj državi ima više od 70 slučaja korona virusa, ali oni se još nisu odlučili na prekid javnih okupljanja.

Foto: Guo Yong/XinHua/PIXSELL

Sigurno ste se i vi zaželjeli nogometa, a došlo je vrijeme kada nam je postalo privlačno i natjecanje u bacanju pikula. No ne brinite se, od 13.55 na SportKlubu 1 imate prijenos šlagera bjeloruskog prvenstva. Isloch igra protiv Nemana iz Grodnog, a obzirom na oskudnu ponudu nogometnog sadržaja u posljednje vrijeme, ovaj susret ne smijete propustiti. 

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Hrvatski stoper potpisao je za BATE Borisov… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.