Za sina Milorada Dodika, Igora Dodika, koji je generalni menadžer KK Igokea su čuli gotovo svi, a početkom godine se našao u centru pažnje javnosti kada ga je prozvao Dragan Mektić.

Ipak, njegova kćerka Gorica mnogo je manje u javnosti pa mnogi i ne znaju da postoji. Pojavi se tek u ponekoj aferi kao što je jedna od onih iz 2016. kada je zajedno sa snahom, suprugom svoga brata, otvorila restoran nakon što je iste godine apoteku koju je otvorila, prodala Zdravstvenoj ustanovi ”Moja apoteka”.

Gorica Dodik je, inače, nakon završene Ekonomske škole u Banjaluci, diplomirala ekonomiju na Kipru. Bila je direktorka sportskog radija „Igokea“, te marketinške agencije „Trinity media and consulting“. 2011. godine je nakon volontiranja u Ministarstvu za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS dobila posao šefa kabineta tadašnje ministarke, a danas predsjednice Vlade RS Željke Cvijanović.

Više saznajte na izvornom linku: – HTIO JE SAKRITI OD OČIJU JAVNOSTI, OVO JE KĆERKA MILORADA DODIKA: Nikad je nismo vidjeli, A SAD SU JE USLIKALI, EVO KAKO IZGLEDA! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.