Pljačkaš u Brazilu neugodno se iznenadio kad je zaustavio par na ulici i tražio novac uz prijetnje pištoljem.

Na LiveLeaku pojavio se snimak nastao u brazilskom gradu Kuritiba, a na kojem se vidi motociklist koji je pokušao opljačkati par, da bi muškarac odmah izvadio svoju policijsku značku i pokazao je pljačkašu. 

Nakon što mu je policajac u civilu rekao da se preda, pljačkaš je pustio motocikl i počeo bježati, nakon čega je policajac izvadio pištolj i, čini se, zapucao prema njemu. Pogledajte kako je to izgledalo.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Htio opljačkati par na ulici, nije očekivao da će bježati glavom bez obzira / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.