Sjajni Brazilac Hulk godinama je rušio obrane u ruskoj i kineskoj ligi, a ovaj put je promijenio taktiku i srušio svoj – brak! Nogometaš koji po konstituciji uistinu izgleda kao istoimeni zeleni junak Hulk, bio je malo nestašan i ženu Iran Angelo je prevario s njezinom nećakinjom. 

Dugih 12 godina braka otišlo je u vjetar, a Hulk i Camila su sve priznali kako bi u miru nastavili sa svojom vezom. Osim naizgled idiličnog braka, nogometaš je uništio i obitelj te napustio troje djece koje je dobio s Iran.

I sama Iran je odlučila poslati Hulku poruku u javnosti optuživši ga da je uništio obitelj i da joj je nanio veliku bol.

– Tužno je što gospodin Hulk nije bio samo zadovoljan činjenicom da je uništio 12 godina braka već je odlučio da nanese novu bol osobi koja mu je uvijek pružala ljubav, pažnju, poštovanje. Isto je napravio i svojoj djeci koja su mu trebala biti na prvom mjestu – rekla je ona.

 

 

Hoje nós nos despedimos dessa cidade que durante 3 anos e meio foi de grandes felicidades.Chegadas e partidas são importantes para que a gente nunca se esqueça de que existe novos dias,novos sonhos,e a chance de recomeçar.munidos apenas de fé,esperança e Amor.Entao,sempre que se deparar com uma despedida,seja ela de pessoas ou lugares feche os olhos para caminhos antigos ,e abra o coração para os recomeços.Porque o melhor certamente ainda está por vir.Respira fundo e vai.E se sentir medo,lembre-se que nem sempre precisamos de um plano,só precisamos acreditar e confiar em Deus. Um ciclo se encerra para outro começar…Assim é a vida!Vamos sentir falta de tudo isso,vai ficar um pedacinho de nossas vidas gravado aqui.Obrigado por tudo,Shangai!Te amamos 🇨🇳Ian,Tiago,Alice e mamãe sentiremos muitas saudades.. #Gratidão

A post shared by @ iran_angelo on Dec 18, 2019 at 9:59pm PST

Hulk i Camila u prisnijem su odnosu posljednja dva mjeseca, a nakon nekog vremena odlučili su to pretočiti u ozbiljniju ljubav. 

Na ženine optužbe (i dalje su zakonski u braku) na neformalan način odgovorio je i sam nogometaš koji je objavio fotografiju sa svojom djecom i napisao: 

– Nikada ne dopustite da vas komplimenti zavedu, a kritike uzdrmaju. Uvijek budite ono što želite, a ne ono što drugi žele.

Mnogi između Camile i Iran vide snažnu sličnost.

– Ne žele pritisak zbog ove situacije i odlučili su sve objaviti kako se ne bi i dalje skrivali – kaže priopćenje iz “stožera” novog ljubavnog para.

Kako god, Televisa Presenta se nastavlja, a mi ćemo ju pozorno pratiti!


Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić, Davor Kovačević – Hulk prevario ženu s nećakinjom: Uništio si našu obitelj / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.