HUMANOST NA DJELU: JUSTIN BIEBER NIJE SKLON SAMO INCIDENTIMA


Justin Bieber do sada je imao više incidenata po kojima ga javnost pamti, no, njegov posljednji potez stvara skroz drugačiju sliku o poznatom pjevaču. Iako je uvijek nastojao da je prikrije Justin je sada svijetu, neplanirano, pokazao svoju plemenitu stranu. Naime, on je viđen na ulicama Los Angelesa kako na putu za ručak prolazi pored beskućnika koji je spavao na stepenicama. Justin je odlučio da ga probudi i da mu nešto para, nakon čega je nastavio svojim putem.

Podsjećamo, mladi pjevač nedavno se vjerio s modelom Hailey Baldwin. Justin i Haley  su 2016. godine bili u vezi, no u međuvremenu su prekinuli. Pjevač je, čini se, ovoga puta siguran u svoja osjećanja prema lijepoj manekenki, pa je samo dan nakon što su se proširile glasine kako ju je zaprosio, tu vijest i potvrdio na društvenim mrežama.

–  Htio sam pričekati neko vrijeme prije nego što išta kažem, no, riječi brzo putuju stoga slušajte:  Hailey zaljubljen sam u sve vezano za tebe! Želim provesti ostatak svog života s tobom, upoznati sve o tebi strpljivo te voleći. Obećavam da ću se odnositi prema našoj porodici  s poštovanjem. Moje srce u potpunosti pripada tebi i uvijek ćeš mi biti na prvome mjestu! Ti si ljubav mog života, Hailey Baldwin, i ne želim provesti ostatak života ni s kim drugim. Ti me činiš boljom osobom i sjajno se nadopunjujemo. Ne mogu dočekati da najbolji dio mog života započne! To je zapravo pomalo smiješno jer tek sada, s tobom, sve ima smisla. Najviše me veseli to što će moji mali brat i sestra dobiti priliku da vide  da postoji zdrav, stabilan brak te će i sami moći tražiti isto –  napisao je emotivni Justin uz fotografiju sebe i Haley.

Profesionalni gamer ostavio prelijepu djevojku zbog igre “Call of Duty”

 

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...