BRANIČ Hajduka Stefan Simić financijski je pomogao Kriznom stožeru grada Supetra na otoku Brač u borbi s pandemijom koronavirusa.

Bivši igrač Milana, koji ima obiteljsku kuću u spomenutom mjestu, donirao je 15 tisuća kuna. Njemu se javno na Facebooku zahvalila gradonačelnica Supetra Ivana Marković.

”Hvala našem Stefanu Simiću, hajdukovcu velikog srca na donaciji od 15 tisuća kuna Kriznom stožeru otoka Brača. Lijepo je znati da se Supetar i Brač vole i u ovim teškim trenutcima. Sredstva ćemo utrošiti na nabavku maski, higijenskih i ostalih potrepština za potrebe borbe protiv virusa”, napisala je Marković u objavi na društvenoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simić je 1. srpnja 2019. iz Milana stigao u Hajduk te tada otkrio koliko je vezan za Brač. 

“Kao mali zavolio sam Hajduk jer sam svako ljeto dolazio na Brač, a od obiteljskog prijatelja dobio sam na poklon dres Stipe Pletikose koji i danas čuvam. U međuvremenu se ta ljubav produbila svakim novim dolaskom na ljeto na Brač i svakom novom utakmicom na koju sam dolazio na Poljud. Sad kad sam obukao dres Hajduka ispunio sam jedan od dječačkih snova”, naglasio je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – “Hvala hajdukovcu velikog srca.” Simić donirao Supetru za borbu s koronavirusom / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.