I danas znaju, u školi me dosta djece pita jesam li to ja. I danas se šale sa mnom na taj račun, danas mi je čak malo neugodno, a prije mi je bilo zanimljivo biti popularna – kazala je Petra Milošević, a Natalija je dodala da i nju djeca često i danas pitaju za tu poznatu emisiju.

Prije deset godina dvije djevojčice iz Srbije postale su prava internetska senzacija u cijeloj regiji zbog rečenice: “Sečeš kosu da budeš ćelava? Bože, Petra!” To “Bože Petra” i danas se često koristi u svakodnevnom govoru. Natalija Mitrović i Petra Milošević iz Svilajnca u Srbiji danas imaju 14 godina, a ekipa RTS-a napravila je priču o njima danas. 

– I danas znaju, u školi me dosta djece pita jesam li to ja. I danas se šale sa mnom na taj račun, danas mi je čak malo neugodno, a prije mi je bilo zanimljivo biti popularna – kazala je Petra Milošević, a Natalija je dodala da i nju djeca često i danas pitaju za tu poznatu emisiju.

– Kad smo anketirali publiku koga bi voljeli vidjeti u emisiji poslije određenih godina, za koga misle da su zaboravljeni, dosta njih je pitalo gdje je ta djevojčica, odnosno gdje je ”Bože, Petra” jer je to tako ostalo – rekla je Jovana Maletić, voditeljica emisije ”Flashback” u kojoj će se prikazati priča o djevojčicama. 

 

Više saznajte na izvornom linku: – I DANAS JE SVI ZEZAJU, SJEĆATE LI SE DJEVOJČICE KOJA SE PROSLAVILA IZJAVOM ” BOŽE PETRA”: Evo kako ona sada izgleda, IZRASLA U PRAVU LJEPOTICU! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.