I dok svi strahuju od korona virusa i skoro da ne izlaze iz kuće, pjevačica Jelena Jelena Karleuša je odlučila da pobegne od svega dok se situacija malo ne smiri.

ANA BRNABIĆ JUTROS SE UKLJUČILA UŽIVO, "OVO JE STRAŠNO ŠTA SE U SRBIJI JUTROS DOGAĐA": Vojska je spremna da reaguje, MOLI GRAĐANE DA PRESTANU!

Broj jedan za region – Novi.ba. Vaš izvor utf8
Više saznajte na izvornom linku: – I DOK SVI STRAHUJU OD KORONE, KARLEUŠA OTIŠLA NA JAHTU: Pogledajte ko joj pravi društvo, NJENA NAJVEĆA LJUBAV (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.