U Dinamu se pripremaju za ‘život poslije korone’. Potpisuju se talentirani mladi igrači, a rješava i pitanje seniorske momčadi. Čini se kako će ‘bivši’ ubrzo postati i Mario Gavranović (30) kojeg ugovor s ‘modrima’ veže do 18. siječnja 2021. godine. Točnije, još samo devet mjeseci…

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Švicarski nogometaš jedan je od najskupljih pojedinaca (s ugovorom od 500 tisuća eura godišnje netto) u svlačionici Dinama, a čelnici kluba već su i protekle zime razmišljali o njegovom odlasku. Gavranoviću se nudila opcija s posudbom u Birmingham, no on nije želio u Championship, nikako kao posuđen igrač.

U Dinamu ne razmišljaju o novom ugovoru za svog igrača, pa bi Gavranović već za tri mjeseca (18. srpnja) mogao početi tražiti novu destinaciju, pa i započeti pregovore s budućim poslodavcima. A postoji mogućnost i da Gavranović besplatno, već na ljeto, napusti Maksimir. U Dinamu ne bi imali ništa protiv takvog scenarija.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Zagrepčani će se u vrhu napada za novu sezonu, bez obzira tko tada sjedio na klupi hrvatskog prvaka, okrenuti Bruni Petkoviću i Sandru Kulenoviću, dok bi treća napadačka opcija ‘modrih’ trebao biti Komnen Andrić. Vidjet ćemo kako se će se i dalje razvijati situacija u Maksimiru, ali Theohpile i Gavranović su za sada ipak najbliži odlasku…

Više saznajte na izvornom linku: Hrvoje Tironi – I Gavranović ostaje bez novog ugovora, a odlazi već na ljeto!? / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.