Iako smo smatrali da smo sve već vidjeli od poznatih zvijezda koje su uzor najmlađima, ipak nas je poznati reper Slobodan Veljković, poznatiji pod umjetničkim imenom Cobi iznenadio.

Naime, reper se snimao kako urinira na ciriškom aerodromu pa sve objavio na Instagramu.

Prije samog čina on je izgovorio monolog koji je bio teško razumljiv, ali svejedno su se jasno čule psovke.

-Ide bre gad, ide gad brrre, obični smrtnici, zna se ko je glavni u gradu, zna se ko je glavni gad bre, idemo…”, govorio je Cobi dok se približava mjestu gdje su ga ostali čekali da se ukrcaju na avion.

-Evo ga moj brat, Darko Lazić, Marko Nastić, bre, smrdljivi bre gad, idemo, vidi me… Hajmo, idemo, pravi rep, bre, ajmo brate malo, fri stajl, priča i ne zaustavlja se reper.

-Koji ku*ac, nemoj da vam je*em mamu, ono daj da povratimo malo brate, ajde brate, koliko ste jaki, bre...” kreće sa žešćim psovkama još u avionu da bi “poentirao” po slijetanju:

Hajmo, pi*anje po ciriškom aerodromu, ajmo ide gad bre…”

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.