Ako neko zna kako je ostvarivati uspjehe bez podrške jednog od roditelja to je definitivno Crisitano Ronaldo koji je ostao bez oca.

Prije nekoliko mjeseci bez oca je ostao i Khabib Nurmagomedov koji je sinoć pobijedio Justina Gaetheja te završio karijeru s učinkom 29-0.

Ronaldo i Khabib se poznaju od ranije, a borbu u Abu Dhabiju je s nestrpljenjem pratio i Portugalac koji se odmah javio nakon pobjede Dagestanca.

“Čestitam brate. Tvoj otac je ponosan na tebe”, poručio je Ronaldo u objavi putem Instagrama.

Khabib je čim je završila borba pao na sedždu, a zatim je u prvom obraćanju kazao da je ova pobjeda bila za njegovo oca Abdulmanap te nakon toga poručio da završava karijeru.

Izvor: Sport.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.