Iako imaju pravo na besplatan prijevoz, učenici OŠ “Ćoralići” do daljnjeg moraju plaćati karte

cazin.net

JU OŠ “Ćoralići” je na svojoj Facebook stranici početkom februara objavila obavijest koja je razočarala, ali i naljutila roditelje djece koja nastavu pohađaju u ovoj cazinskoj školi.

Naime, iako imaju pravo na besplatan prijevoz, učenici ove škole ipak plaćaju karte. Uprava škole osjetila je potrebu da objasni situaciju, a obavijest s njihove Facebook stranice prenosimo u cjelosti:

– “Obavještavaju se roditelji učenika i učenici koji ostvaruju pravo na besplatan prijevoz, da će prijevoznici do daljnjeg naplaćivati karte. Razlog je što škola već četiri mjeseca nema upravljačku strukturu, tako da se ne mogu pokrenuti postupci i potpisati ugovori za prijevoz u ovoj godini. Također, škola ne može izdavati javne isprave (potvrde o školovanju, ispisnice, uvjerenja, svjedočanstva i druge dokumente). Molimo Vas da sve Vaše zahtjeve i pitanja upućujete direktno na Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta USK-a koje predlaže i Vladu USK-a koja imenuje upravljačku strukturu javnih ustanova čiji osnivač je kanton.”

Izvor: cazin.net

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...