Viki Miljković kupila je tri stana u elitnom naselju u Beogradu, i nije krila da je sve u čemu sada uživa stekla sama. Inače, pjevačica već godinama živi na Bežanijskoj kosi sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i sinom Andrejem. Međutim, kako stvari stoje, selidba joj je još uvijek na posljednjem mjestu na listi prioriteta. U planu joj je da to rješi tokom jeseni.

-Ne mogu sve odjednom. Do sada sam se bavila kandidatima, pa ću albumom, a onda selidba. Ja sam perfekcionista u svemu i ne mogu sve odjednom. Iako radim nekoliko stvari istovremeno, uvijek mi je fokus na jednoj obavezi– rekla je Viki. Poslije “Zvezda Granda”, ono što joj je najpotrebnije je odmor.

Sljedeća sezona počinje za dva mjeseca, treba nam malo odmora. Ljeto će mi biti malo radno, malo paradno. Neću da idem odmah na odmor kako sam navikla. Zadržaću se u Beogradu zbog nekih drugih obaveza. Kreće ljetna turneja, pa ću krajem augusta na odmor. Sada su prioritet moje nove pjesme i završavanje novog albuma. Vjerovatno ćemo se na jesen preseliti– zaključila je pjevačica. Svakako, iza nje je sezona puna žestokih svađa sa ostalim članovima žirija.

Mislili smo da će biti ko živ, ko mrtav, ali za divno čudo sve se završilo okej. Svi govorimo sa svima i svi smo u redu-kaže Viki.Na pitanje ko ju je od članova žirija najviše nervirao u ovoj sezoni, kaže:

Ova sezona je drugačije koncipirana. Nije stvar u tome bila ko nas nervira od članova žirija ili ne. Ja sam svoje živce najviše potrošila na kandidate, na borbu, da oni prođu dalje, da oni opstanu i da daju svoj maksimum– kaže Viki.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba