Cijeli stadion Ivan Laljak-Ivić u četvrtak je zanijemio nakon što je na travnjaku ostao ležati domaći veznjak Igor Postonjski (25) na utakmici Intera i Lokomotive. 

On je prilikom pokušaja izbijanja lopte cijelom težinom pao na lijevu nogu, odnosno “sjeo je na nju”. Nije mogao samostalno napustiti igru pa su ga s terena iznijeli fizioterapeut i doktor momčadi. Posumnjalo se odmah na ligament koljena, ali čini se da i nije toliko strašno.

– Pukao je ligament zgloba. Moram još na MR pa ćemo vidjeti može li se ozljeda sanirati terapijom ili ću morati na operaciju. Čeka me najmanje mjesec dana pauze. Najgore mi je što u ovako delikatnoj situaciji ne mogu pomoći momčadi. Nisam mogao stati na nogu, užas… Nadam se da ću se oporaviti do 31. kola i utakmice s Varaždinom – kaže nam zabočki veznjak.

I DALJE SE TRESE PREČKA

Ma nije bila neka šansa: Igrač ‘lokosa’ promašio nemoguće

INTER – LOKOMOTIVA 0-2

Teška ozljeda Postonjskog je zasjenila pobjedu Lokomotive

Sretan je jer je u Interu situacija bolja.

– Trener Željko Petrović je baš top klasa. Atmosfera je dobra i sve se nekako posložilo. Još puno griješimo i poklanjamo golove, ali sjest će i to na svoje mjesto. Imamo puno novih igrača pa… 

Inter je pojačao napad. Komnen Andrić došao je na posudbu iz Dinama, sjajan je Bugarin Borislav Conev, tu je Rus Serder Serderov…

– Napad nam je vrhunski, samo da se dečki malo uigraju. Ipak, mene je od svih pojačanja najviše impresionirao Nizozemac Damian van Bruggen (23), gušt mi je igrati s njim. Najbolji je stoper s kojim sam igrao, top CV… Žao mi je što nije uspio u Ajaxu. Andro (Andrić op.a.) samo mora uhvatiti ritam, Serdi (Serderov op.a.) da se malo digne i ostanak u ligi nije upitan. 

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Više saznajte na izvornom linku: Mato Galić – Igor Postonjski: Pukao je ligament u zglobu, vraćam se za najmanje mjesec dana / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.