Zagreb je u nedjelju ujutro pogodio snažan potres. Oštećene su brojne zgrade, katedrala, bolnice, a građani su potreseni. Ipak, Zagrepčani su se prilično brzo snašli, vojska je na ulicama, a pomažu im i navijači koji su sudjelovali u preseljenju bolnice u Petrovoj.

Svoje dojmove nakon potresa javili su i igrači Dinama:

– Prvi me potres probudio, drugi sam dočekao na nogama. Scene koje vidimo u Zagrebu podsjećaju na one u mom Sarajevu tijekom rata koje sam vidio na televiziji i na fotografijama. A to su scene za koje smo mislili da ih nikada više nećemo vidjeti. Ja sam dobro, suigrači su svi dobro. Sve službe su na terenu i pomažu ljudima. Izašli su naši navijači i pomažu preseliti rodilište. Dinamo šalje pozitivu među ljude… U ovakvim situacijama shvatiš koliko je ljudskosti svuda oko nas i to me čini ponosnim i sretnim. Zagreb će se obnoviti da bude još bolji i ljepši – rekao je Amer Gojak, a potom se oglasio i Sandro Kulenović, te istaknuo koliko je ponosan na Zagrepčane:

 

– Strašno je to što se dogodilo. Podrhtavanje me probudilo i odmah sam izašao van. Ondje sam dočekao drugi potres… Gledam fotografije Zagreba i srce me boli što se dogodilo rodnom gradu ali me isto tako ponosom ispunjava reakcija svih nas. Od naših navijača, policije i vojske!

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić – Igrači Dinama nakon potresa: ‘Zagreb će se obnoviti, samo da curica u Klaićevoj preživi’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.