Ima 42 godine i tijelo na kojem joj mnogi zavide: Konačno je otkrila tajnu!

moj.ba
U ovaj se trik kune i pjevačica Fergie, koja s 42 godine ima tijelo na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice, iako naravno, ona i redovito vježba te pazi na uravnoteženu prehranu.

Želite napokon imati vitki trbuh?

Da nešto odmah razjasnimo, vitki trbuh postiže se redovitim vježbanjem i što zdravijom prehranom, no postoji i jedna čarobna namirnica, koju već imate u svojoj kuhinji, koja vam može pomoći u postizanju tog cilja.

I općenito, ona dokazano topi masne naslage, smanjuje razinu šećera u krvi te kontrolira težinu. Kako vas ne bismo više držali u neizvjesnosti, radi se o jabučnom octu.

Prema jednom istraživanju, konzumacija dvije žličice octa uz zalogaj prije spavanja, pomogla je pacijentima s dijabetesom tipa 2 smanjiti razinu šećera u krvi.

U jednom drugom istraživanju s ovom namirnicom, nisu sudjelovali ljudi, već miševi, a rezultati su pokazali sljedeće: miševi koji su uz prehranu bogatu mastima, dobivali i octenu kiselinu, imali su i do 10 posto manje masnog tkiva od miševa koji su u takvu hranu dobivali samo vodu.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...