Ima deset godina, već je supermodel, ali njen život se polako pretvara u pakao


Kristina Pimenova manekenstvom se bavi od svoje treće godine,a a na pisti je već od četvrte. Djevojčica koju se svojevremeno nazivali „najlepšom devojčicom na svijetu“ već ima više od milion pratilaca na Fejsbuku, preko milion na Instagramu i unosan ugovor sa modnom agencijom u Los Anđelesu, ali nije sve tako sjajno kao što zvuči.

Profile na društvenim mrežama kreirala je njena mama Glikerija Pimenova želeći da privuče dodatnu pažnju na svoju ćerku, u čemu je i uspjela, ali sigurno ne na način nakoji je želela.

Na njima se neretko mogu vidite komentari sa seksualnom konotacijom, a manijaci su skloni i da komentarišu njene noge i da je na nazivaju “bejbe”. Glikerija je često na meti kritika zbog fotografija koje objavljuje a koji mnogi ocjenjuju kao “provokativne”.

Prošle godine je njena majka odgovorila na brojne napade istakavši da su svi oni pedofili ako smatraju da je dijete od 10 godina obučeno provokativno.

– Morate da razmišljate kao pedofil da bi u ovim slikama vidjeli nešto seksualno, zato je vrijeme da posetite doktora – bila je oštra Glikerija.

To nije sve. Glikerija je ispričala još jednu situaciju koja najbolje pokazuje koliko neprimerenih komentara svakoga dana ostavljaju korisnici društvenih mreža uz Kristinine fotografije.

– Nekoliko godina ranije, postavila sam Kristininu sliku sa plaže na Maldivima kako grli tri igračke i smije se. Držala je igračke ispred grudi i grlila ih i znate šta su bili komentari? “Oh, ona pokriva grudi zato što misli da ima šta da sakrije”. Zamislite vi to! Smatram da takvi ljudi odmah moraju da odu do psihijatra – navela je Kristinina majka.

Zastrašujući komentari nižu se paralelno sa ugovorima koje velike modne kuće gotovo svakodnevno nude Kristini i njenoj mami. Nedavno, Kristina (10) je i potpisala unosan ugovor sa modnom agencijom iz Los Anđelesa zbog kog sa porodicom iz rodne Moskve preselila u Ameriku.

Već sarđivala sa Robertom Kavalijem, Dolče Gabanom i Armanijem, a na spisku njenih poslodavaca je i Beneton, a modni stručnajci predviđaju joj svetlu budućnost u industriji.

Ipak, glasni su i oni koji postavljaju pitanje koja je cijena slave i da li zbog nje treba žrtvovati djetinjstvo sopstvenog djeteta.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...