DUGO se već piše o eventualnom odlasku Paula Pogbe iz Manchester Uniteda. 

Ljetos se špekuliralo o transferu u Real Madrid i Juventus, što se nastavilo i ovoga siječnja. Francuz ne igra već neko vrijeme jer je ozlijeđen i podvrgnut operacijama zgloba.

Njegov agent Mino Raiola nedavno je oštro kritizirao Crvene vragove, Pogbu rešetaju klupske legende, ali ima onih i koji vjeruju u svjetskog prvaka.

“Volio bih da ga klub zadrži. Mislim da bi mogao postati apsolutna legenda Uniteda. On je svjetska klasa iako nekad ne igra svih 90 minuta. Ako bi se stvorila momčad oko njega i ako bi klub doveo igrače koji bi mogli igrati s njim, on bi mogao biti prava senzacija za Manchester United”, kaže Lee Sharpe, legenda kluba, svjestan posljednjih događanja na relaciji Raiola-United i priča da igrač želi napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sharp ističe jedno pitanje.

“Pitanje je želi li Paul ostati u klubu, ali mislim da on ne utječe loše na ovu ekipu. Mislim da ga ostali igrači vole jer je on fer i ne radi probleme. Ipak, ako je nesretan i ako želi otići, onda ne možete mnogo toga učiniti, ali ako se izgradi ekipa oko njega, mogao bi biti važan, mogao bi postati legenda kluba”, dodaje Sharp u zaključku. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Ima legendi Uniteda koje vjeruju u Pogbu: “On može biti prava senzacija” / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.