Ne osjećam se dobro. Imam kratak dah, pao mi je i imunitet. U samoizolaciji sam, kako su i savjetovali. Nisu me testirali, ali imam sve simptome, govorio je Bernard Tomić (27) prije deset dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

U prijevodu, bio je uvjeren da ima korona virus. Međutim, potvrda da je Australac hrvatskih korijena, trenutno 202. tenisač svijeta, zaražen nikad nije došla, a nije, prema Andrei Petković (32), jer je sve – izmislio.

– Konstantno priča glupost, a to je bila zadnja – rekla je Tuzlanka, nekad deveta igračica svijeta koja igra pod njemačkom zastavom, novinaru Tilu Jungu.

– Čula sam se s njim prije nekoliko dana i priznao je da je lagao te da nije uopće znao zbog čega. Znamo svi da je on buntovan, to je sve zbog njegovog karaktera i balkanskih korijena.

IMA SVE SIMPTOME

Australski Hrvat Tomic sumnja na koronu: Imam kratak dah…

Foto: Daniel Karmann/DPA/PIXSELL

U međuvremenu iz teniskog je svijeta stigao prvi “pozitivni”. Riječ je o Brazilcu Thiagu Seybothu Wildu koji je baš prije prekida igrao tenis života osvojivši ATP prvijenac u Santiagu, a turnir prije u Rio de Janeiru sučelio se s Bornom Ćorićem.

– Ljudi, testirao sam se i pozitivan sam. Već sam tjedan dana u izolaciji, pazim na sebe i slijedim liječničke upute. Slušajte stručnjake, ostanite doma i čuvajte se – poručio je Brazilac.

Više saznajte na izvornom linku: Davor Kovačević – Ima li Bernard Tomić korona virus / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.