Ima poseban ugovor, pa radi šta hoće: LUNA ĐOGANI TUKLA BORU SANTANU, PA DOŽIVJELA NERVNI SLOM! (VIDEO)

ekskluziva.ba
Luna Đogani od ulaska u “Zadrugu 2” rekla je da želi da predstavi sebe kao novu Lunu koja ne histeriše i ima pozitivnu stranu, ali to joj polazi za rukom. Tokom žurke Luna je čula da je Bora rekao da je poslije otvaranja njenog butika imala s*ks sa Markom Miljkovićem. Luna je odmah ušla u sobu kako bi raspravila ovo sa Borom, ali ga je udarila kada je počeo da se smije:

– Šta je problem Boro? Ti pričaš da sam ja bila sa Miljkovićem u vezi. Šta je problem – vrištala je Đoganijeva.

– Priča se, rekli su tvoji drugovi – pravdao se Bora.

Blogerka nije prestajala, već je nastavila još glasnije da viče na Santanu, koji joj se usprotivio.

– Što si to rekao? Ako si moj drug, brat i ako me gotiviš…. Zašto pričate laži o meni, pravite od mene ku*vu? Ja ne mogu da imam druga ovdje? Koji ljudi su to rekli? Ko je pričao? Dokle ćete da me pravite ku*vom? Ramona me napada da sam bila sa njim – rekla je Luna.

– Rekli su da si otišla kod njega kući – naveo je Santana.

Luna je odmah otišla po Miljkovića kako bi ga nagovorila da demantuje pred svima da su njih dvoje ikada bili zajedno.

– Sad ćeš da uđeš unutra i da kažeš da nisam bila sa tobom. Odmah! To što sam ja sa tobom bliska ne znači da sam bila sa tobom u vezi. Svi pričaju da sam se ja tobom je*ala, da sam bila sa tobom. Na šta to liči, šta sam ja ovdje, d*olja neka – bijesnila je blogerka.

– Luna i ja nikada nismo bili zajedno – rekao je Marko nakon što je ušao u spavaću sobu.

Međutim, Đoganijeva je nastavila da se svađa sa Borom, a u jednom trenutku skočila je i na njegov krevet, što je Santanu dovelo do ludila, te joj je opsovao porodicu.

– Bora je rekao da sam ja bila sa Miljkovićem. Da smo mi poslije otvaranja butika bili kod tebe i da smo se je*ali. I ja sam čula da si ti gej i je l’ sam ja ikome pričala? Treba da te bude sramota. Meni će ova Ramona priča sa kim sam ja bila. Je l’ te nije sramota – urlala je Luna.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...