Iskra Lorens ponosno ističe svoje obline u bikiniju, a njene fotografije dokazuju da konfekcijski broj 44 nikada nije izgledao bolje.

Poznati supermodel ima visinu 175 centimetara i kilažu koja prelazi 87 kilograma.

Na posljednjim fotografijama s plaže, 28-godišnja Iskra nosi ružičasti i crni bikini koji je maksimalno naglasio njenu figuru pješčanog sata.

U modnom svijetu Britanku Iskru Lorens nazivaju plus-size modelom, ali ona taj naziv ne prihvata. Plavokosa ljepotica konfekcijskog broja 44 smatra da njene obline nisu razlog da je se tako nazivaju, već smatra da je jednostavno drugačija od ostatka modne industrije.

Kada je imala 16 godina, modna agencija raskinula je ugovor s Iskrom jer je za njihove standarde imala previše kilograma. Isprobala je razne dijete, ali na kraju je shvatila da želi prihvatiti da je drugačija od ostatka modne industrije.

Jednom kad sam se uvjerila da mogu to, mogla sam uvjeriti i njih. Gledala sam na to kao na način da se izrazim i pokažem da sam više od skupa tjelesnih proporcija, otkrila je Iskra Lorens referirajući se na modne agencije.

Od tada je sliku o sopstvenom tijelu pretvorila u veliki dio svoje javne platforme.

 

Čak je zamolila javnost da je ne kvalifikuju kao plus-size model te ne dozvoljava da se njene fotografije na Instagramu imalo retuširaju.

Čak i kad niste raspoloženi ovim slikama se možete nasmijati : I najgori dan popravlja broj DVA

Više saznajte na izvornom linku: – IMA SKORO 90 KILOGRAMA, A NJENE OBLINE OBARAJU S NOGU: Muškarci ne mogu da odvoje pogled, čekajte da vidite donji dio ! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.