Glumica Marija Karan, na svoj Instagram profil okačila je fotku u bikiniju, a mnogi su bili oduševljeni kada su ugledali njenu senzacionalnu figuru, međutim nešto sasvim drugo privuklo je pažnju.

Naime, lijepa Marija pokazala je savršeno fashion izdanje i dokazala da i na plaži možete da izgledate kao prava modna majstorica!

Riječ je o “nanogici”, takozvanoj narukvici za nogu koju ovog ljeta nose brojne svjetske ljepotice, ali i lančiču za tijelo, odnosno “body chain-u” koji na Mariji izgleda neviđeno seksi.

 

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.