IMALA JE 107 KILOGRAMA: Izbacila je samo jednu stvar iz ishrane i smršala ČAK 30 kilograma!


Tili Katler imala je 107 kilograma i zbog toga jedno vrijeme nije mogla da hoda, ali je sa 25 godina odlučila da će izbaciti jednu stvari iz ishrane. Nije se nadala, ali to je bilo pravo riješenje.

Naime, ona je za pola godine smršala više od 30 kilograma i to zahvaljujući odluci da će iz svog jelovnika izbaciti hamburger, piše “Kurir“.

“Toliko sam jela da sam postala debela, a onda je sva odjeća počela da mi bude nelagodna. Nisam mogla da hodam normalno, a samopouzdanje mi je bilo na najnižem mogućem nivou”, rekla je Tili koja je dok nije smršala bila u potpunom psihičkom rastrojstvu.

Njena transformacija je postala interenet senzacija nakon što je podijelila svoje slike na društvenim mrežama.

“Uhvatila sam sliku sa puštenim stomakom da me seća na šta sam ličila pre tretmana. To me je držalo na pravom putu, tako sam nastavila da mršam. Bila sam oduševljena kada sam videla koliko ljudi poštuje to što sam uradila. Prošlo je 36 nedelja od promene u mom životu i nikada više neću gledati u nazad. Nisam još uvek postigla moj pravi cilj, ali idem ka tome.”

“Bila sam na fakultetu samo šest meseci, onda sam otišla zbog posla sa suprugom, ali moja loša ishrana se nastavila. Jela sam burgere i grickalice četiri puta nedeljno i nikada nisam kuvala. Edvard i ja smo voleli da jedemo u restoranima, a ja bih uvek uzela i dezert. Ipak, sve je to iza mene, sada se zdravo hranim”, rekla je Tili, piše mirror.co.uk.

Tili je uspjela da smrša uz pomoć programa koji joj je dat od jedne organizacije koja pomaže ljudima sa gojaznošću. Pa tako, ona sada za doručak jede voće i pije jogurt bez masnoće, užina su joj šargarepe ili salata, a grickalice voće, jogurt i fit čokoladicu, a onda preskoči na večeru kada jede karbonare koje su spremljene tako da imaju malo kalorija i masnoće.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...