Bez apetita s teškim disanjem trebala je biti stavljen respirator. Kada je došla u bolnicu rekla je doktorima da to ne želi.

‘Ne želim da me priključite na respirator. Sačuvajte ga za nekog mlađeg pacijenta, imala sam dobar život’, rekla je baka, a njena kćerka Judith sve je ispričala za belgijske medije i priča je odmah postala globalna.

Kćerka je dodala kako je cijela situacija pogodila jer se od svoje majke nije mogla oprostiti, a nije mogla doći ni na sahranu.

Preuzeto sa: tportal.hr

Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Imala sam dobar život, dajte ga nekom mlađem / (lolamagazin.com).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.