“Imala sam super brak, svekrva za primjer, ma sve za desetku. Bila sam trudna i nosila muško dijete, ma jedva čekala da se porodim, ali nisam ni slutila da će mi tada početi pakao od života.

Nakon što sam se porodila čim sam došla kući iz bolnice slikala sam se sa mojim anđelom i postavila na face profil, jednostavno sam željela da svi moji prijatelji vide mog prelijepog sina. Međutim nakon par minuta su mi muž i njegova mama naredili da uklonim sliku sa profila.

Nisam ih poslušala, jer je slika u kratkom roku sakupila 200 lajkova i glupo mi je bilo da je sklonijem. Kada su shvatili da nisam izbrisala sliku, došli su mi ponovo u sobu i moj muž me je pred njegovom mamom i našim tek rođenim sinom odgurnuo i zaprijeti da ako ne izbrišem sliku ODMAH da će me tako tek porođenu istjerati iz kuće na ulicu i da sina više nikada neću vidjeti.

Ne znam šta im toliko smeta što kačam slike našeg sina na zid???”

Izvor: Sve-za-vas

Više saznajte na izvornom linku: – “Imala sam super brak, svekrva za primjer, ma sve za desetku…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.