“Imala sam vezu prije 5 god…

Toliko smo bili ludi jedan za drugim ali kad god smo se vidjeli mnogo smo se svađali. Tako se naša veza i završila jedne večeri smo se posvađali i samo je uslijedila tišina. Ja nisam mogla to da izdržim, a nisam željela da mu se javim prva, odlučila sam da krenem dalje. Upoznala sam dečka za koga sam se odmah udala no nisam ga voljela.

(Ilustracija)

On je to saznao i javio se. Prvih dvije, tri godine smo se viđali(već sam bila udata), svaki put kada bi me vidio toliko bi me ljubio i grlio, posljednji put smo pričali kako bi voljeli da imamo djecu zajedno i smišljali imena za djecu. Nakon te večeri opet je uslijedila tišina.

Prije mjesec dana javio se sa porukom “za par mjeseci ću postati tata” 11. maja se oženio vjerujete mi taj dan se nikada gore nisam osjećala.

(Ilustracija)

Toliko me boli sve to i dalje ga volim i nikada ga neću zaboraviti i želim mu svu sreću.

Mislim da sam sama promijenila svoju sudbinu, a trebalo je samo da se borim ili jednostano da se javim…

(Izvor:Ispovesti.com)

Više saznajte na izvornom linku: – “Imala sam vezu prije 5 godina…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.