“Imam 23 godine a on 27. Oprostila sam mu sve što niko normalan ne bi al zaljubljeno ne vidi. Krenuli smo ozbiljno i htjeli dijete. Želja nam se ostvarila i u 5 sam mjesecu trudnoće. Ne želi mi pomoć, sve sama radim od nošenja drva do kuhanja, čišćenja i svega što zajednički život nosi.

A zna da imam problema sa štitnjačom i da bi trebala donekle odmarati. Plakala sam od bolova. Skuham i ne želi po kruh.

foto: Ilustracija

Treba kupit u kuću stvari da se ima jest pita me da li mi treba novaca za kupnju istog a nezaposlena sam. Otišla sam malo kod svojih koji su bili uzrujani nastalom situacijom. Da tko može trudnicu ostavljati gladnu kod kuće.

Prije no što sam išla k svojim roditeljima rekao je da što ja radim uopće po kući da kako ga dočekujem s posla (vatra naložena večera za stolom) Lomim si kralježnicu doslovno da bude sve kako treba i trenutno više ne želi razgovarati samnom. Doslovno je ostavio mene i našeg sina.

U mukama sam i plačem po cijele dane.”

Izvor: Ispovesti.com

Više saznajte na izvornom linku: – “Imam 23 godine a on 27. Trudna sam i po cijele dane plačem..” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.