“Imam 47 godina, udata sam, ali sam već 3 mjeseca u sretnoj vezi sa momkom koji ima samo 22 godine… 3 godine je mlađi od mog sina, ali tek sada sam spoznala pravu sreću… zadovoljstvo!!! Viđamo se skoro svaki drugi dan, a prije 3 dana me je zamolio da mu pozajmim 5.000 eura kako bi riješio neke finansijske probleme.

U tom trenutku nisam ni posumnjala da me klinac želi iskoristiti… otišli smo do banke i ja sam podigla čak 6.000 eura i sve mu dala. Nakon toga je otišao i dva dana se nije javljao, nisam ga mogla dobiti na mobitel, a onda je za mene uslijedio neočekivani šok, najgori trenutak u mom životu… On je došao u naše “ljubavno gnijezdo” sav u mod,ricama, pret,učen… NISAM GA MOGLA PREPOZNATI. Zaplakala sam od šoka… tuge… Kada sam se isplakala objasnio mi je o čemu se radi. Njegov tata je bio dužan nekim OPASNIM tipovima i da je zbog toga od mene tražio kako bi vratio dug njegvog tate, međutim… kada im je dao novac oni su ga pretukli kako bi ga naučili pameti.

NE MOGU DA VJERUJEM DA POSTOJE TAKVI LJUDI… Kako bih ga utješila rekla sam mu da zaboravi da sam mu išta dala i da uopšte zaboravi na sve što se izdešavalo. Duša me boli od tuge… volim ga kao muškarca, ali u tom trenutku sam osjetila prema njemu i neku majčinsku ljubav… duša moja… da bi zaštitio porodicu žrtvovao je sebe. Da sam barem 10 godina mlađa bez razmišljanja bih se razvela i istog trenutka udala za njega… SaVRŠEN MUŠKARAC… od izgleda do svega ostalog…”

Izvor:Ispovesti.com

Više saznajte na izvornom linku: – “Imam 47 godina, udata sam…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.