“Imam ogroman kompleks od svojih grudi. Ogromne se, ali kad se nagnem ispadaju mi iz majce. Radim u jednom preduzeću gde se često pojavljujem na poslovnim sastancima. Imali smo juče važan poslovni sastanak u našem preduzeću gde sam morala prisustvovati.

Zbog velike vrućine i neklimatizovane prostorije obukla sam slobodniju majcu iz koje su mi često ispadale grudi, nisam imala drugu majcu pa morala sam tu obući.

Pošto direktoru stalno nešto treba na tom sastanku poslao me u kancelariju po neka dokumenta kako sam se naginjala tražeći po vetrinama dokumenta u žurbi nisam primijetila da mi bra*avica viri izmajice (brus nisam imala) tako ušla u kancelariji gdje smo se okupili svi bulje u mene ja hladna kao špricer ništa ne kontam.

Kad su ovi iz komisije jezikom oblizivali usne onda sam se sjetila da mi ispala si*a. Ovo je grozan osećaj, baš grozan. Mislim da nikada neću prevazići ovo i navići da živim sa tim.”

Više saznajte na izvornom linku: – “Imam ogroman kompleks od svojih grudi…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.