Najbolji igrač naše selekcije u debitantskom meču na Evropskim prvenstvima Nikola Prce kazao je nakon poraza od Norveške 32:26. 

Prce je zabio sedam golova, a nakon susreta je kazao da su naše tehničke greške presudile.

– Malo smo griješili, a znali smo ranije da ako pogriješimo da je to brzi gol, obzirom da je Norveška jedna od najbržih selekcija svijeta. Da se ne lažemo, oni su vrhunska ekipa, bolji su od nas, ali imam u sebi lično trunku žalosti jer mislim da smo mogli bolje – kazao je Prce.

 Osvrnuo se i na predstojeći meč protiv Portugala koji je na rasporedu u nedjelju u 16 sati.

– Portugal nam više leži. Možemo pobijediti, ali i izgubiti, ali ono što je sigurno da se protiv njih može igrati. Idemo se boriti. Mislim da nas je ova prva utakmica protiv Norveške spustila euforije, ali opet ponavljam u dubini duše svi znamo da smo mogli više uraditi danas – istaknuo je Prce.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Imam trunku žalosti u sebi jer mislim da smo mogli bolje / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.