Imao je 110 kila i strašno je volio Kiju: Pogledajte kako su se Sloba i Kristina ponašali dok je on bio anoniman, i to u društvu njegovog oca! (VIDEO)

Telegraf.rs
Sloba Radanović i Kija Kockar, zvijezde rijalitija ``Zadruga``, više nisu u ljubavi, a često umiju i da se posvađaju. Sve do prije nekoliko mjeseci, a pogotovo prije nekoliko godina, situacija između njih dvoje bila je sasvim drugačija. Da su Sloba i Kija bili zaljubljeni jedno u drugo, pokazuje i snimak star tri godine.

Naime, Sloba Radanović je učestvovao u takmičenju “Zvezde Granda“ u sezoni 2014/15. Tada je imao 24 godine, a u bekstejdžu su ga podržavali njegov otac, tadašnja djevojka Kija i njena majka.

Kristina je bila nasmijana i navijala za tadašnjeg dečka. Na pitanje voditelja Voje Nedeljkovića otkrila je da je Sloba visok 1.95 centimetara i da je imao oko 110 kilograma.

Kada je Radanović krenuo sa nastupom, nestrpljenje je raslo. Kija je bodrila Slobu ali se i nervirala.

Na kraju, Sloba je dobio svih šest glasova i kvalifikovao se u baraž. Kija je skakala od sreće što je Radanović prošao dalje, a kada se pojavio u bekstejdžu, odmah su se čvrsto zagrlili i stajali zagrljeni neko vrijeme.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...