IMAŠ SAVRŠENU G*ZU! POLJUBILA BI JE! Nakon što je smršala 50 kg – ODUŠEVILA Karleušu u Zvezdama Granda!

telegraf.rs
Nastup Nevene Mirčić (25) u ``Zvezdama Granda`` će se vjerovatno dugo prepričavati, a djevojka iz Aleksinca je moćnim glasom oduvala konkurenciju. Koliko je Nevena, inače vaspitačica po zanimanju, bila dobra, možda najbolje pokazuju silne pohvale koje joj je uputila Jelena Karleuša.

– Ja sam tebe negdje lijepo doživjela. Došlo mi je u jednom momentu da izađem na scenu i poljubim te. Ti mi dođeš kao dekontaminacija za uši, jako si talentovana, predivno si se obukla. Ti djevoko imaš savršen stil, i biću malo indiskretna, ali, kad si se ti okrenula, ja sam vidjela jednu savršenu veliku pozadinu, ti si kao Kim Kardašijan. Ako ti iko ikad kaže da smršaš, samo nemoj u tom srednjem dijelu da mršaviš nikada, pošto je to savršeno. Ja kad bih ovakvu pozadinu imala, bila bih najsrećnija na svijetu – rekla je oduševljena Karleuša.

– Prije četiri godine sam imala 113 kilograma, i smršala sam nekih 50 kilograma, za godinu i po dana, međutim, ja sam se zaljubila, bilo mi je sve lijepo i krenula sam malo više da jedem. Sada imam 76 kilograma, ja mislim, i trebalo bi da skinem još desetak kilograma – ispričala je Nevena nakon što ju je Saša Popović kritikovao što nije smršala kao što mu je obećala.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...