Aca Lukas je u posljednje vrijeme imao dosta razmirica i prepucavanja sa kolegicama, a izgleda ga sada novi maler prati.

Njemu su počele da stižu poruke od, sada već ljutih, fanova, koji se žale što bez objašnjenja nije došao na zakazani nastup. Sve to možda i ne bi bilo čudno, da pjevač zapravo ne poriče da je ikakav nastup imao da odradi. Sudeći po njemu, ni sa kim se nije dogovarao ni o čemu sličnom, ali pošto je vidio koliko negativnih poruka dobija, morao je i javno da se opravda.


Neka se iko iz organizacije ove manifestacije javi da je imao ikakvu komunikaciju sa mnom, ili sa mojim menadžmentom i kaže da je dogovor sa nama postigao, i kakav je taj dogovor, odgovorno tvrdim da se ovim poslom više neću baviti – napisao je između ostalog Lukas.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.