Svako ko je donirao više od 10 dolara za pomoć žrtvama požara, mogao je dobiti provokativnu fotografiju.

Svako ko je donirao više od 10 dolara za pomoć žrtvama požara, mogao je dobiti provokativnu fotografiju.

Američka influencerica Kaylen Ward prikupila je više od pola miliona dolara tako što je slala svoje gole fotografije svakom ko donira najmanje 10 dolara bilo kojoj organizaciji koja pomaže žrtvama požara u Australiji.

Influencerica je i prije prodavala svoje fotografije kako bi prikupila novac u humanitarne svrhe. Zato je na svom Twitter profilu i Instagram storyju izjavila da se nada kako će i ovaj put njeni redoviti kupci pomoći jer je u pitanju zaista važan razlog.

my side profile holds so much power pic.twitter.com/iY6H71IidL

— THE NAKED PHILANTHROPIST (@lilearthangelk) January 4, 2020
Samo nekoliko minuta nakon objave ove informacije, njezina je dolazna pošta bila zatrpana porukama. Kaylen kaže da je primila više od 20 hiljada poruka i da joj je trebalo dosta vremena kako bi svima odgovorila i poslala svoje gole fotografije.

I’m sending nudes to every person who donates atleast $10 to any one of these fundraisers for the wildfires in Australia. Every $10 you donate = one nude picture from me to your DM. You must send me confirmation that you donated.
Please RT #AustraliaOnFire #AustraliaFires pic.twitter.com/VIgzCUy6Wf

— THE NAKED PHILANTHROPIST (@lilearthangelk) January 4, 2020
Nakon što je vidjela videozapise i fotografije uništenih kuća i životinjskih staništa, Kaylen se osjetila inspirirano da pomogne i tako je došla na ideju za ovu akciju. Njezin je Instagram profil obrisan samo jedan dan nakon što je objavila da će prodavati svoje gole fotografije u zamjenu za novac koji će ići u dobrotvorne svrhe, za pomoć žrtvama australijskih požara.
Više saznajte na izvornom linku: K.B. – Influencerica prikupila pola miliona za pomoć Australiji prodavajući svoje gole fotografije / (klix.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.