Otpjevat ću vam od Halida Bešlića ‘Miljacku’ kao i svi Bosanci, započeo je Faris Krkalić (17), mladi golman Dinama kojemu su ovo prve pripreme sa seniorksom momčadi. Morao je proći ‘inicijaciju’ pjevanjem na večeri. Dobacivali su mu prvotimci Dinama da Halid već pjeva jer mladić nije pjevao dio do refrena, ali onda je odradio svoju dužnost.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Nakon njega na red je došao korejski ofenzivni veznjak Kim Kyu-hyeong (20) koji nije samo pjevao, već je i zaplesao. Uz taktove ‘Gangnam Stylea’ dobio je pljesak suigrača te je i on sad ‘punopravni’ član seniorske momčadi zagrebačkog Dinama. Tradicija je to u hrvatskom prvaku koja im dođe kao dobra razbibriga između treninga i sastanaka na pripremama.

Dinamo je već odigrao jednu pripremnu utakmicu protiv mađarskog ZTE-a i slavio 2:0 (Kadzior, Gavranović), a još im slijede četiri utakmice prije povratka na travnjake HNL-a.

Pripremne utakmice

11.1. Dinamo – ZTE 2:0 (Kadzior, Gavranović)

17.1. Dinamo – Lokomotiva 15:00h 

18.1. Dinamo – Slovacko 15:00h

24.1. Dinamo – Orijent 15:00h

25.1. Dinamo – Koper 13:00h

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Inicijacija dinamovaca: Mladi golman pjevao ‘Miljacku’, Korejac ‘Gangnam style’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.