INSTAGRAM NE TRPI NJENE FOTKE: Manekenka pretjeruje izazovnim pozama

BISCANI.NET
Manekenka Sahara Ray proslavila se vezom sa pop pjevačem Džastinom Biberom (Justin Bieber), a danas je prava internet zvijezda.

Manekenka Sahara Ray proslavila se vezom sa pop pjevačem Džastinom Biberom (Justin Bieber), a danas je prava internet zvijezda.

Sahara Ray je svestrani model koji nam dolazi iz Australije, a koja posebnu pažnju posvećuje ljetnoj garderobi i kupaćim kostimima.
Iako to možda i nije čudno sa Australku, svakako je neobično što uz tuđe kreacije nosi i vlastitu liniju kupaćih kostima pomalo nemaštovito nazvanu “Sahara Ray Swim”.

Iako nosi ime afričke pustinje, Sahara je sve osim jednolična, a njeno tijelo i lice jedna su velika oaza ljepote. Rođena je u martu 1993. godine, gaji pomalo buntovnički stil kojem možete svjedočiti putem njenog Instagram profila, a njen otac je jednako zanimljiv i poznat surfer Tony Ray.

Svjesna svoje ljepote, 24 godišnja manekenka svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje seksepilne fotografije koje otkrivaju sve njene adute.

Ipak, mnoge od njih krše prava Instagrama, te nerijetko njeni selfiji budu izbrisani sa mreže,Ljepotica ipak, na radost muške publike, ne odustaje od promovisanja sebe i svog tijela.

Sve njene fotke sa plaže i bazena su uglavnom u zavodljivim pozama, atraktivnim kupaćim kostimima koji otkrivaju vitko tijelo.

Kim Kardashian priznala ko upravlja njenim zivotom

Zvijezda realityja Keeping Up With the Kardashians, Kim Kardashian (37) otkrila je kako joj suprug Kanye West (40) preko poruka često sugerira šta bi trebala raditi,šalje mi upute što trebam obući za koju priliku, također mi savjetuje gdje bih trebala otputovati,jednom mu se nisu svidjele moje velike sunčane naočale, pa mi je odmah poslao stranice na kojima mogu naručiti najnovije naočale s najboljim recenzijama, ispričala je Kim u intervjuu za američki magazin.

Dodala je kako ju muž savjetuje i kada je u pitanju dekoracija kuće i izbor namještaja,ipak, priznala je da joj je najbitnije da njeni zaposlenici stalo paze da je našminkana i dotjerana, bez obzira gdje se nalazi,želim uvijek biti savršena,troje djece neće me spriječiti da svakodnevno objavljujem provokativne fotografije,objavljivat ću ono što želim i niko me neće zaustaviti, kazala je Kim koja želi još jedno dijete.

Obožavatelji reality zvijezde su nakon njenog intervjua u kojem je rekla da joj Kanye savjetuje puno toga u životu, rekli da Kim živi kao da je zatočenik u filmu Get Out,to je razbjesnilo Kardashianku koja se obračunala preko društvenih mreža s takvim ismijavanjem,još jedna glupa, jbna usporedba Kanyea s Get Out,kao da su ljudi tako jbno glupi, istaknula je ljutita reality zvijezda.

 0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...