Znanstvenici sa Sveučilišta Rochester otkrili su u istraživanju (koje se bavilo proučavanjem ponašanja) da postoji jedna stvar koju inteligentne žene osobito često rade. A ne odgovara baš finom odgoju.

Što je znak nadprosječne inteligencije kod žena?

S vremena na vrijeme ispališ rafal psovki u napadu bijesa? Čestitamo! Onda spadaš u nadprosječno inteligentni dio ženske populacije. Naime, istraživanja su pokazala da inteligentne žene češće psuju i govore proste riječi od onih koje imaju niži kvocijent inteligencije.

Psovanje je dobro i za formu

Jedno drugo istraživanje pokazalo je da psovanje može poboljšati – vjerovala ili ne – tjelesnu formu. Između ostaloga, može povećati izdržljivost.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.