Paris Saint-Germain ima najmanje dva, a prema novonastalim okolnostima (odgode prvenstava zbog Covid-19 pandemije) vjerojatno i četiri mjeseca za odluku, ali sa Apenina je emitirana vijest: Francuzi će platiti odštetu za Maura Icardija (27).

POGLEDAJTE VIDEO: WANDA NARA

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Icardi je, naravno: posredstvom majke njihove djece, supruge i menadžerice Wande Nare (33), prošlog ljeta otišao na posudbu u PSG. Novi trener Antonio Conte (50) donio je normalni i ozbiljni kurs na kojem nema mjesta za skandale koji se na Icardija i Wandu lijepe k'o uhljeb na fotelju.

Foto: Instagram/wanda_icardi

Inter i Parižani tada su dogovorili fiksnu odštetu. I to lijepi komad odštete: 70 milijuna eura. A kako javlja Corriere dello Sport, Francuzima je to sitna lova ako nešto žele i – odlučili su zadržati Argentinca. I sve što već ide zajedno s njim.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Inače, Icardi (kao i obično) uopće ne igra loše. Za PSG je u 31 utakmici postigao 20 golova, od čega 12 u francuskoj ligi, pet u Ligi prvaka i tri u francuskom Liga kupu.

Foto: Stefano Rellandini

Odluka o ostanku savršeno se poklapa sa najavama da se Edinson Cavani (33) vraća u Južnu Ameriku, a upitan je ostanak njemačkog trenera Thomasa Tuchela (46) koji, nije tajna, nema ni mrvicu entuzijazma kada je nastavak suradnje s Icardijem u pitanju.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Inter sretan: PSG odlučio dati 70 milijuna za Icardija i Wandu / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.