Handanović, Lukaku, Eriksen, Young, Moses, Godin i – Marcelo Brozović. Premda se nastavak Serie A još ne nazire, Inter gleda unaprijed i sedmorici stranaca koji su nakon 14-dnevne karantene otišli u svoje domovine, poslao je zapovijed: svi u Milano.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Italija je bila glavni izvor horor vijesti, a baš Lombardija čiji je Milano glavni grad, tjednima je bila ‘jedna velika crna kronika’. Marcelo se u Hrvatsku vratio neposredno nakon potresa u Zagrebu, a sada mora natrag.

I procedura je ista. Avionom, klupskim ili privatnim, u Milano pa dva tjedna obvezne izolacije pa – pripreme za nastavak ove lude, nikad doživljene sezone. Za povratak u kakvu-takvu formu te mini pripreme ne bi smjele biti kraće od tri tjedna.

Foto: Instagram/marcelo_brozovic

Inače, talijanski mediji podijelili su kompletnu Interovu igračku momčad na važne igrače, one u drugom planu i – nezamjenjive. U zadnjoj skupini su: slovenski golman Handanović, nizozemski stoper de Vrij i hrvatski play-maker Brozović.

Nije velika razlika ako igra Sensi ili Eriksen, Moses ili Candreva, Lukaku ili Martinez, Škriniar ili Godin… Ali bez Brozovića se – ne može.

Tvrdi to i urugvajski veznjak Matias Vecino:

– Brozvoć je za mene najbolji igrač u našoj momčadi. Osim toga, gledajući izvana može vam se činiti drukčije, ali Marcelo je uz to i posebno sjajna osoba – napisao je Urugvajac na Twitteru.

Foto: REUTERS/Alberto Lingria

Inače, vodstvo Serie A je odlučilo da će se natjecanje nastaviti kada to dozvole zdravstveni uvjeti u Italiji, zemlji među onima koje su najviše pogođene pandemijom korona virusa.

Prekinuto je 9. ožujka, a do kraja sezone ostalo je za odigrati još 12 kola. Također, trebaju se odigrati još četiri zaostale utakmice iz veljače, te uzvratni susreti polufinala kupa. Kad se nastavi, sve skupa bi moglo trajati sve do listopada.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Inter zove, uskoro pripreme: Brozović mora natrag u Milano / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.