Bivši turski reprezentativac i nekadašnji golman Barcelone Rüstü Recber (46) zarazio se korona virusom. Završio je u bolnici u subotu, a na strašnom udaru medija sve je vrijeme njegova supruga Isil koja se u srijedu opet oglasila.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Prošlog je tjedna doputovala iz SAD-a, nije odradila propisanih 14 dana samoizolacije. A odmah po dolasku s puta je, navodno, otišla u svoj kozmetički salon te ugrozila živote mnogih, pa tako i svog supruga.

– Lažu. Nisam kriva. Nisam išla u salon i nisam suprugu prenijela virus, ali neka me javno linčuju to je sad posve nebitno. Želim samo da moj Rustu ozdravi – kaže Isil.

Muža je morala natjerati da ode u bolnicu. Stvar je bila dramatična:

– Ma danima je imao temperaturu. Onda su krenuli teški simptomi. Slabost, umor, gubitak apetita… A koža mu je postala siva! Jedva je disao, neprestano kašljao. Kada više nije mogao ni pričati, a otkucaji srca postali nepravilni natjerala sam ga da idemo u bolnicu.

LOŠE VIJESTI

Turci: ‘Rüştü se bori za život, za sve je kriva supruga Isil!’

Bitka je i dalje teška:

– Ova posljednja tri dana borbe za život zaista su bili teški i dramatični. Nadam se da odsad idemo samo na bolje. Moj se suprug i otac moje djece bori sa virusom s kojim se ljudsko tijelo još nije borilo. Samo neka ozdravi – rekla je Isil Recber.

Recber je rekorder po broju utakmica za tursku nogometnu reprezentaciju, preko 120 nastupa kroz dva desetljeća. U više je navrata branio protiv Hrvatske. Na Euru u Engleskoj 1996. zaobišao ga je Goran Vlaović i zabio gol za pobjedu te je tada Rüstü bio tragičar.

Na Euru 2008. je u 122. minuti izveo prekid koji je Turke naposljetku odveo do penala u četvrtfinalu. A na penale su izbacili Bilićeve Vatrene s Europskog prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić, Ricardo Kulušić, Mato Galić – Isil Recber: Moj je Rustu jedva disao, koža mu je sva posivila / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.