ISKORISTILA LUNINU POPULARNOST DA OŽIVI SVOJU KARIJERU? Anabelu zbog ovoga NAJOŠTRIJE OSUDILA javnost! (VIDEO)

pink.rs
Pevačica Anabela Atijas od samog početka podržava svaki postupak svoje ćerke Lune Đogani u rijalitiju ''Zadruga'', pa tako i vezu sa oženjenim čovekom zbog čega je na meti dela domaće javnosti.

Anabela je od samog ulaska ćerke u rijaliti bila kritikovana kako koristi trenutnu Luninu popularnost kako bi promovisala sebe, a sada je jednim postupkom razjarila sve one koji su joj do sada bili kakva takva podrška.

Naime, njena odluka da baš u ovom trenutku objavi pjesmu i snimi spot dočekana je na nož, pa se tako na Jutjubu uglavnom mogu pročitati samo negativni komentari i uvrede na račun pjevačice, Lunine majke.

Autor: TV Pink Printscreen

Mnogi na Jutjubu komentarišu kako je Anabela ”iskoristila trenutak ćerkine slave da oživi svoju karijeru”, dok drugi smatraju da je numera ”Zabranjeno” usko vezana za Lunin i Slobin odnos.

Pojedini Anabelini fanovi spekulišu da će nakon ove numere pjevačica postati stanovnik Bele kuće zajedno sa svojom ćerkom i potencijalnim zetom, pa ostaje da vidimo da li će se ponosna majka zaista odvažiti na ovakav korak i odbraniti čast svoje ćerke!

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...