Jelena Rozga napokon je otvorila dušu o temama koje zanimaju sve njezine obožavatelje
Otkako je prije dvije godine prekinula vezu s poznatim violončelistom Stjepanom Hauserom, pjevačica rijetko govori o svom ljubavnom životu. Ovog puta otkrila je koliko su joj se s godinama promijenili kriteriji u odabiru muškaraca.
“Kriteriji su uvijek isti, zapravo uvijek je jedan, da budem sretna. Svi imamo drugačije kriterije i nema onih u kamenu zapisanih za sreću svakog ponaosob. Srž je da ono što je dobro za mene ne mora biti za vas i obrnuto, zato je jedini recept da vas zapravo netko poštuje, da vas zna nasmijati i usrećiti”, rekla je splitska pjevačica za srpski Blic i vješto kroz smijeh izbjegla odgovor na pitanje ima li istine u novinskim napisima da je ponovno zaljubljena, i to u 11 godina mlađeg Srbina.
“Istina je, u velikoj sam ljubavi s glazbom, radom na novom albumu i novom pjesmom. I vrlo je emotivno”, kratko je prokomentirala Rozga svoj “ljubavni” život.

S obzirom na to da se smatra jednom od najzgodnijih pjevačica, Jeleni često upućuju komplimente. Međutim, muškarci su po tom pitanju mnogo odvažniji na društvenim mrežama, a prema njezinim riječima, ona je više pristalica kontakta oči u oči.

“Ima svakakvih ljudi, neki su odvažni, neki sramežljivi, ali ću ja uvijek ostati pristalica one kategorije džentlmena koji se još uvijek trude osvojiti ženu i njezino srce umjesto da se kriju iza društvenih mreža”, objašnjava Rozga, koja i dalje uspijeva odoljeti trendu estetskih korekcija.
“Meni je veoma stalo do njege i mnogo polažem na to. Što se tiče estetske kirurgije, nisam njen poklonik jer zapravo nikad nisam odlučila nešto promijeniti na sebi, ali nemam ništa protiv toga, samo dok je u granicama prirodnog izgleda. Ja se ipak radije odlučim za neinvazivne procedure poput mezoterapije, PRP-a te kvalitetnih i hranjivih krema za tijelo i lice”, tvrdi Jelena.

 Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba