Iako mlada reperka često na društvenim mrežama objavljuje provokativne fotografije, sada mnogi komentarišu da se podvrgla plastičnoj operaciji, s obzirom na to da joj grudi izgledaju mnogo veće.

Sudeći po fotografijama, poprsje mlade pjevačice je vidno veće iako je poznato da se već sa 18 godina podvrgla estetskoj operaciji uvećanja grudi. Mišljenje fanova je podijeljeno jer, dok jedni govore da je sigurno ponovo otišla na remont, drugi kažu da se samo poigrala fotošopom.

Elena ovih dana vrele fotografije svakodnevno objavljuje na Instagramu jer trenutno uživa na Hvaru sa svojim roditeljima, a kako je navela, tamo je odlučila da proslavi rođendan. Marta i Mile su se kao i uvijek trudili da svojoj mezimici ispune svaku želju, pa su svi zajedno otišli da se baškare pored mora.

Inače, njena nova pjesma “Zabranjujem” već je dostigla blizu dva miliona pregleda na Youtube kanalu za vrlo kratko vrijeme, a atraktivna crnka je zahvalila svojim fanovima putem društvenih mreža na ostvarenom uspjehu.Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba