Naime, kako se saznaje od izvora bliskog produkciji, bivšem zadrugaru neće biti isplaćen honorar za učešće u rijalitiju jer je prekršio jedno od osnovnih pravila „Zadruge“. Naime, Davidu je tri dana pre završetka „Zadruge“ obezbjeđenje pronašlo mobilni telefon, a produkcija je riješila da Dragojevića kazni tako što će mu oduzeti cijeli honorar.

– Nijedan učesnik rijalitija ne smije da ima kontakt sa spoljnim svijetom i to je prvo i osnovno pravilo „Zadruge“. Zbog toga je produkcija strogo kažnjavala svakog novog učesnika koji je starim zadrugarima otkrivao šta se dešava u realnom svijetu, te su mnogi od njih već u prvim nedjeljama ostajali bez honorara. Ali čini se da to nije bilo djelotvorno – kaže na početku razgovora izvor blizak produkciji i objašnjava zbog čega je David samo novčano kažnjen.

– David je u „Zadruzi“ proveo svih 10 mjeseci koliko je trajao rijaliti, ali je produkcija tek u posljednjih nekoliko mjeseci posumnjala da Dragojević ima nekoga ko mu dotura informacije. Budući da se nije iznenadio kada se Aleksandra vratila u rijaliti, a mnogo puta se pokazalo da Ana i David unaprijed znaju šta će se u rijalitiju desiti, produkcija je posumnjala najprije da neko iz njihovih redova otkriva Dragojeviću šta se dešava napolju – priča izvor i objašnjava:

– U jednom trenutku, producenti su primjetili da David često odlazi u ekonomsko dvorište, u kojem postoji jedan ugao koji nije dostupan kamerama. U tome ne bi bilo ništa neobično jer su zadrugari obično tamo odlazili kada su imali potrebu da se osame i sklone od svih. Međutim, David je uvijek skidao bubicu pre nego što bi tamo dolazio, a u „bijelu kuću“ se vraćao sa novim i svježim informacijama – ispričao je izvor.

 

 

 

Izvor: Alo.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba