Jelena Karleuša našla se u centru por*o skandala kada su sporne fotografije, snimci i poruke upućene bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu dospeli u javnost. Pevačica je u jeku se*s afere otputovala u Kinu kod supruga Duška Tošića, gde su u porodičnom okruženju proslavili njegov rođendana. Zatim se u strogoj tajnosti vratila u Srbiju, zbog poslovnih obaveza.

Viđena je po prvi put u javnosti kada je izlazila iz automobila u Grandov sudio.

Od samog početka snimanja “Zvezda Granda”, kako kažu, nije raspoložena, veoma je mrzovoljna i ne skida naočare za sunce.

Međutim, još jedan snimak go*e Jelene ugledao je svetlost dana! Provučena kroz filter mačkice, ona poručuje voljenom muškarcu, a mediji prenose da je reč o Ognjenu Vranješu…

“Volim te”, slatkim glasom, a zatim i poslala sočan poljubac.

Podsetimo, Jelena je sav sporni materijal prozvala montažom, ističući da zna da se iza svega krije grupa ljudi koja želi da naudi njoj i njenoj porodici i zbog čega će pravno odgovarati. Potez Ognjena Vranješa osudili su svi, od Jeleninih kolega do porodice, prijatelja i vernih fanova. JK je spremna da se lavovski bori do kraja, a u tome je pre svega suprug Duško Tošić podržava

Na snimanje “Zvezda Granda” pojavila se odevena u Versaće, sa puštenom plavom kosom, a u ruci nosila je mobilni telefon i kutiju tableta za koje se veruje da je magnezijum.
(Kurir.rs / Alo / Foto: Instagram printscreen)