Ajrland Boldvin (Ireland Baldwin), kćerka Aleka Boldvina (Alec Baldwin) i Kim Besindžer ( Besinger), često na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije, iako je svjesna koliko time razbjesni svog slavnog oca

Sada je ponovila istu stvar, objavivši sliku u provokativnom kupaćem kostimu ispod kojeg se vide grudi, a poza iz saune naročito mami muškarce na ne tako pristojne misli.

Podsjetimo, ova ljepotica lani je pozirala u tangama na balkonu, a tada je Alek javno reagirao.

– Oprosti… Šta?! – napisao joj je pored fotografije.

Ajrland je jednom prilikom objavila fotografiju na kojoj je opkoračila motocikl i pokazala guzu, a Boldvin joj je i tada dao do znanja da mu se takva izdanja ne sviđaju.

– Ne. Samo… Ne – prokomentirao je.

No, ona je više puta istaknula da se ne stidi da se slika gola, a o klimavom odnosu s ocem nije govorila sve donedavno. Tačnije, do pogibije Kobija Brajanta (Kobe Bryant), kad je istaknula da ju je to navelo da razmisli o ponovnom povezivanju s ocem.

– Oboje smo prolazili kroz težak period. Trebalo je mnogo vremena i terapije da rane zacijele – poručila je.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Ispod kupaćeg se sve vidi / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.