U pokušaju da se snađu, apoteke same prave ono što treba pacijentima, ali im sve dodatno otežava to što veliki broj kolega više ne može da dolazi na posao zbog ukidanja prevoza

Farmaceut dr Nada Milovanović Ivančić otkriva da je pritisak ovih dana na apoteke veći, ali da farmaceuti to izdržavaju jer im je to radna, a i moralna obaveza prema Hipokratu.

– Trutf8
Više saznajte na izvornom linku: – ISPOVIJEST APOTEKARKE IZ SRBIJE, IZAŠLA JE PRED KAMERE I REKLA CIJELU ISTINU:”Trenutno je ovakvo stanje..” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.