Ispovijest djevojčice koju je manijak napao u tramvaju: Molila sam za pomoć, putnici su okretali glavu! Kad smo izašli tek je uslijedio šok!

Kurir

Tinejdžerka koju je seksualno uznemiravao Mihailo Isailović (37) ispričala je kako je napadnuta na putu do škole i da se otrgla tek kad je manijaku rekla da će pozvati policiju.

Petnaestogodišnjakinja koju je seksualno uznemiravao Mihailo Isailović (37) jučer je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu otkrila da je bila uplašena kad ju je kobnog dana, na putu do škole, u tramvaju napao manijak, i to naočigled ljudi koje je molila za pomoć, a koji nisu reagovali.

– Molila sam za pomoć ljude koji su bili u tramvaju, okretala sam se ka njim, ali oni nisu reagovali – tokom potresne ispovijesti ispričala je, kako saznajemo, djevojčica na saslušanju u tužilaštvu.

Traumatizovana

Poslije traume koju je doživjela, djevojčica je do detalja opisala šta se dogodilo tog dana i kako ju je Isailović gledao još na stanici i ušao za njom u tramvaj.

– Uplašila sam se. Noćima sam se budila i mislila na ono što se dogodilo. Sada se ne plašim, ali samo zato što znam da je u pritvoru i da mi ne može ništa, ali često razmišljam o svemu – rekla je, kako saznajemo, djevojčica koju je u 6.30 ujutru, na putu do škole, napao Isailović.

I manijak kritikovao putnike što ne reaguju

Djevojčica je, kako saznajemo, tvrdila da joj je po izlasku iz tramvaja prišla jedna žena i izvinjavala se što joj nije pomogla, uz opasku da se i ona uplašila.

Kako naš izvor otkriva, petnaestogodišnjakinja je rekla da je i manijak, kog je opisala kao “čudnog i krupnog”, kada je krenula da izlazi iz tramvaja, rekao ljudima koji su nijemo sjedeli da treba da ih je sramota što nisu reagovali i pomogli joj.

Prema riječima našeg sagovornika, djevojčica se priključila krivičnom gonjenju manijaka koji je uhapšen 25. novembra, otad je u pritvoru.

– Tog jutra, dok je čekala tramvaj na stanici, primijetila je preko puta ulice muškarca koji se čudno ponašao, odnosno igrao je na ulici. Kada je on nju spazio, najprije ju je posmatrao, a onda je prešao ulicu, prišao joj s leđa i stao blizu nje. Ubrzo je naišao tramvaj i, kada je shvatila da će ući za njom, namjerno je sjela blizu vozača, u dio tramvaja u kom je bilo još nekoliko žena, a nešto dalje i jedan muškarac – objašnjava sagovornik Kurira šta se dogodilo kobnog jutra.

Prema riječima djevojčice, napasnik je sjeo ispred nje i gotovo istog trenutka se okrenuo i počeo da je dodiruje po butinama, međunožju i grudima, dok je ona pokušavala da se odbrani.

Šutnula ga

– Uspjela je da ga šutne nekoliko puta u međunožje, ali je on nije puštao sve do momenta kada je povikala da će pozvati policiju. Tek tada se on pomjerio od nje i gađao je flašicom soka – otkriva sagovornik Kurira.

Na sljedećoj stanici krenula je da izađe iz tramvaja, a manijak joj je tada dobacio da je kukavica.

Tokom potresne ispovijesti djevojčica je otkrila da se poslije traume koju je doživjela obratila za pomoć psihologu.

Isailović je, podsjetimo, uhapšen dva dana kasnije, nakon što je iz pekare u Krnjači ukrao burek. Na saslušanju se branio ćutanjem i očekuje se da tokom naredne nedjelje u tužilaštvo stigne njegovo neuropsihijatrijsko vještačenje.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...