Ispovijest: Moja djevojka nikad ne nosi tijesne stvari…

BISCANI.NET
Izgled može da prevari, ali karakter je najvažniji!

Moja djevojka nikad ne nosi neke tijesne stvari, uvijek su to neke široke majce, zakopčane košulje do grla i tako to. Neki polu-dečački stil kako ona to zove.

Smuvam se ja sam njom jer je lijepa naravno i totalni car od djevojke i prolazilo tako neko vrijeme dođe do toga da mi treba da se spavamo. Kad se ona skine a ja O.O tijelo izvajano, grudi bujne, zgodna samo tako, prava ženska!

A ja onako buljim u nju i ona me pita kao ma šta ti je, je l nije nešto u redu, a ja u čudu! Pitam je ja, zašto nikad ne pokazuje svoje telo kad je već takvo. Tada mi je rekla da nema potrebe za tim, već kad nađe osobu kojoj to i treba da pokaže, pokazaće. Tada sam se samo još više zaljubio u nju.

 

Vruća Playboyeva zečica izbacila ogromne grudi i pozvala ekipu na vožnju: Ko bi to odbio?

Lindsey je zahvaljujući svojim oblinama postala prava zvijezda na društvenim mrežama. Njezine objave prati sedam milijuna ljudi.

Američka glumica i Instagram model Lindsey Pelas oduševljava muškarce diljem svijeta svojim ogromnim grudima od kojih živi. Pelas je karijeru započela u Playboyu, a zatim se prebacila na društvene mreže na kojima najčešće reklamira bikinije i druge proizvode. U prvom je planu, jasno, njezino bujno poprsje.

Jedna od zanimljivijih fotografija koje je Lindsey objavila u posljednje vrijeme definitivno je ona na kojoj sjedi na četverokotaču u minijaturnom bikiniju.

Video možete pogledati OVDJE.

“Tko se želi provozati?”, upitala je uz fotku, a njezinu ponudu nitko ne može odbiti.

 0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...