Nataša Murdok iz Škotske bila je nesigurna 22-godišnjakinja kada je preko Tindera upoznala Meta (25), ne sluteći da će to biti njena najveća inspiracija da smrša čak 40 kilograma. 

“Bio je februar 2017. godine kada smo se dogovorili da se konačno vidimo poslije nekoliko nedjelja dopisivanja. Zaista se dogodila neka nevjerovatna povezanost između nas i na kraju dejta rekao mi je da mu se čini kao da se znamo godinama i tako je zaista i bilo”, rekla je Nataša.
Nisu se dugo viđali kada je on rekao da je voli, a već u maju 2017. živjeli su zajedno. 

Foto:Facebook

“Ništa mu nije bilo teško i zaista se ophodio prema meni kao prema princezi. Nije imao nešto puno bliskih prijatelja i uglavnom smo zajedno provodili sve slobodno vreme. Zato mi je bilo malo čudno kada mi je juna 2017. rekao da planira da ode na ljetovanje sa svojom ekipom. Međutim, smatrala sam da nema razloga za brigu jer se dotad pokazao savršeno i smatrala sam da mogu da mu verujem. Zezala sam se s njim dok sam ga pakovala, a kad sam ga pratila na aerodrom, rekla sam mu u šali “Budi dobar”. Namrštio se i rekao mi: “Ne budi smješna. Nikad ne bih napravio neku glupost, valjda me znaš”, prisjeća se Nataša.

Metov odmor trajao je nedjelju dana, a on se uredno javljao i sve je teklo glatko.

“Kad se vratio, nije skidao ruke sa mene i stalno je ponavljao koliko sam mu nedostajala i koliko je srećan što me ima”, ispričala je Nataša.

Foto:Facebook

Međutim, posle nedelju dana, klupko je počelo da se raspliće.

“Na Fejsbuk mi je stigla poruka od neke žene sa kojom nisam imala nijednog zajedničkog prijatelja. Otvorila sam je iz čiste radoznalosti. “Mislim da bi trebalo da znaš da sam spavala sa tvojim dečkom na Tenerifima”.

Postavila sam joj neka pitanja i uvjerila se da ne laže. Ispostavilo se da je Met spavao sa njom, a njegov drug sa njenom drugaricom. Odmah sam pozvala Meta.

“Da li je tačno da si spavao sa drugom na letovanju?”, pitala sam ga čim se javio. Prvo je ćutao, onda probao da se izvuče, ali je morao da prizna.
Nedelju dana posle pregleda, stigli su rezultati i Nataša je saznala da je od Meta dobila i suvenir – hlamidiju.

Foto:Facebook

“Met me je preklinjao da mu oprostim i probala sam da pređem preko toga. Međutim, nikad više nisam mogla da mu vjerujem i postala sam paranoična i nesnosna, pa sam februara 2018. godine rešila da ga zauvek ostavim”, priznala je Nataša.
Posle toga se, kaže, okrenula samo sebi i riješila da smrša.

Foto:Facebook

“Smršala sam 40 kilograma i zdravija sam nego ikada. Takođe, izgledam bolje nego ikada i smatram da nema bolje osvete od toga. Sada mi je jasno da mi je mnogo bolje bez njega”, rekla je Nataša.

Novi.ba/Kurir

Izvor: / novi.ba